logo-Jamm-Beach

BORREL / FEEST

Uiteraard is het mogelijk je eigen borrel of feest te geven bij Jamm Beach. Afstuderen, je verjaardag, een personeelsfeest, vrijgezellendag of voor wat dan ook: Jamm is een geweldige locatie.

Intiem of juist 'knallend', van een kleine groep tot een grote: Jamm maakt het waar.

Voor ieder gezelschap is een passende inrichting mogelijk, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met het weer. Door onze veranda is het ook bij minder weer prima vertoeven op het terras.

Het paviljoen is L-vormig met een zit/praatgedeelte, een bargedeelte en een dans/feestgedeelte. Daarbij wordt natuurlijk (een gedeelte van) het terras gereserveerd. Uitstraling, indeling en de sfeer bij Jamm geven al heel snel een gevoel van intimiteit en gezelligheid.

Er is keuze uit heerlijke snacks en hapjes, voor ieder budget en voor iedere smaak kan iets lekkers en moois gemaakt worden vanuit onze open keuken.

Het dans/feestgedeelte is uitgerust met een goede lichtshow en geluidsinstallatie met professionele dj-apparatuur. Dit is voor een relatief gering bedrag te huur, evenals een beamer en projectiescherm.

Jamm kan ook bemiddelen bij dj's of artiesten, dus alles voor een zorgeloos, goed geregeld en uniek strandfeest is aanwezig.

Laat u zich informeren door Dylan Otto (06-18512039). We brengen graag een offerte uit.