logo-Jamm-Beach

TROUWEN

Trouwplannen? Wat is er dan romantischer dan trouwen op het strand? En dan natuurlijk liefst op een mooi plekje, bijzonder, en met aandacht voor je persoonlijke wensen.

Bij Jamm kun je een onvergetelijke dag beleven van de ceremonie tot aan een bruisende feestavond. De uitstraling, indeling en sfeer van Jamm zijn uniek en daarbij is het eten heerlijk. 

Bij mooi weer is het natuurlijk geweldig om de ceremonie op ons bijzondere terras te houden. Maar bij slecht weer kan het binnen net zo bijzonder en intiem.

De bruiloftstaart, borrel of receptie, eten met een gezelschap of een lekkere ongedwongen barbecue en daarna een feest, alles kan. De dag en/of avond is geheel naar eigen wens in te vullen. Er zijn slaapplaatsen in de buurt voor gezelschappen die van wat verder weg komen.

Zin in een 'trouwfestival"? Ook dat kan, Jamm is bekend met festivals en werkt graag samen met derden. Ook een jubileum kan natuurlijk bij Jamm gevierd worden!

Het paviljoen is L-vormig met een zit/praatgedeelte, een bargedeelte en een dans/feestgedeelte. Daarbij wordt natuurlijk (een gedeelte van) het terras gereserveerd.

Het dans/feestgedeelte is uitgerust met een goede lichtshow en geluidsinstallatie met volwaardige dj-apparatuur. Dit is voor een relatief gering bedrag te huur, evenals een beamer en projectiescherm.

Jamm kan ook bemiddelen in dj's en artiesten, alles voor een goed geregelde en unieke trouwdag is aanwezig.

Laat u zich informeren door Dylan Otto (06-18512039). We brengen graag een op uw wensen toegesneden offerte uit.

Meer informatie over trouwen op het strand: https://www.gemeentewestland.nl/trouwen/trouwlocaties/externe-locatie.html

Trouwen 4